„Сњешково“ отворило врата за све посјетиоце

ГЛАС СРПСКЕ  – У Дјечијем позоришту Републике Српске данас су по 13. пут отворена врата малог чаробног града маште „Сњешково“, а ће малишани ће до 30. децембра моћи да уживају у многобројним занимљивим садржајима.

Директорица Дјечијег позоришта Републике Српске Љиљана Лабовић Маринковић казала је за „Глас Српске“ да друштво које не улаже у дјецу и не брине о њима, осуђено на пропаст.

– Ове године смо измаштали да Свети Никола на бијелом коњу дојаше до своје куће маште и љубави, а да Дјед Мраз слети, тако да у том прожимању лијепих енергија, добре намјере и воље, њихова срца трепере, а наша још више – рекла је Лабовић Маринковић.

Осим тога, како каже, малишани ће у наредном периоду моћи уживати и на креативним радионицама, гдје ће учити како се прави лутка, затим одржаће се и сликарска радионица, али и  модна ревија балетских хаљиница.

Васпитач Дајана Марић за „Глас“ каже да је веома битно да се овакве и сличне манифестације одржавају у граду.

– Трудимо се да са дјецом обиђемо што више оваквих манифестација, а малишани али и њихови родитељи увијек дивно реагују, сви се радују – казала је Марићева.

Дјевојчица Леа Родић каже да јој се највише допао моменат када је стигао Дјед Мраз у „Сњешково“.

– Пожељела сам да ми Дјед Мраз донесе неку играчку, а мислим да сам била добра ове године и да бих требала добити  – казала је Леа.