Мали дућан страве

mali ducan strave

Америчка амбасада у Босни и Херцеговини, Делфин шоу Универзитета Нортвестерн из Чикага (Northwestern University’s Dolphin Show from Chicago) и Дјечије позориште Републике Српске с поносом вам представљају комични рок мјузикл

МАЛИ ДУЋАН СТРАВЕ
Понедјељак, 20. март 2017. у 20.00 часова

Од награђиваног тима аутора Алана Менкена и Хауарда Ашмана (Alan Mencken i Howard Ashman), композитора и текстописца Мале сирене и Љепотице и звијери, а у режији Меги Монахан (Maggie Monahan) у Дјечије позористе Републике Српске долази Мали дућан страве, рок мјузикл о сиромашном младићу Симору Крелборну који ради у цвјећари и сања о бољем животу са својом тајном симпатијом Одри. Када Симор открије егзотичну биљку и преко ноћи постане познат, почиње да вјерује да је коначно нашао прави пут до Oдриног срца, али и не слути да биљка има сопствени мозак и да кује тајни план да завлада свијетом.

Рок музика 60-их, комични ликови и талентована млада америчка постава директно из Чикага одушевиће публику свих узраста.

Своје прво извођење, у оквиру турнеје у Босни и Херцеговини, Мали дућан страве имаће на сцени Дјечијег позоришта Републике Српске.

Позоришни програм Универзитета Нортвестерн из Чикага, који ове године слави 75 година постојања, сврстава се међу десет најпознатијих у свијету, а позоришној и филмској сцени дао је многа позната имена као што су Ворен Бити (Warren Beatty) Чарлтон Хестон (Charlton Heston) и Дејвид Швимер (David Schwimmer)

Мали дућан страве изводи се уз посебан договор са агенцијом МТИ (Music Theater International).

Фотографије: Justin Barbin